Interiér zařízený ve výrazných barvách podporuje kreativitu designérů v Thajsku

Odeslat
e-mailem
Photo © Ketsiree Wongwan

Apos2
Apostrophy’s
Lokalita: Bangkok, Thajsko
Plocha: 176.0 sqm
Rok: 2014
Typ: Kanceláře/Interiéry

Designové studio Apostrophy’s se jednoho dne rozhodlo rozšířit pracovní prostory, a tak si v té souvislosti a vůbec přibývajícím množstvím svých členů, začalo hledat vhodný prostor pro práci. Pro podporu takového rozšíření byl navržen prostor nazvaný „Apos2″, jehož kancelářské zázemí přináší neotřele zařízený a promyšlený interiér.

Nové kancelářské prostory se nachází v lukrativní části Thajska. Jedná se o smíšené prosotry rezidence a kanceláře. K dispozici jsou 3 podlaží s barevně definovanými úrovněmi. Vše je navrženo tak, že je možné provést na stávajícím místě další rozšíření.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook