Kancelář o velikosti 18 m², kde pracovníkům vidíte pod ruce, vznikla v Hong Kongu

Odeslat
e-mailem
Photo © South Ho

Micro Office Space in North Point
Parallel Lab
Lokalita: Hong Kong
Typ: Administrativní budovy/Kanceláře

Malé prostory jsou pro hong-kongské uličky příznačné. Často se zde navíc objevují různá omezení, s kterými se musí místní vypořádat. Nicméně se vším se dá pracovat, a tak parallel lab studio navrhlo na 18 m² kancelářské prostory, pro něž se uvolnilo místo rozdělením bývalého obchodu s klasickou čínskou medicínou.

Došlo k aplikaci standardního stavebního dřeva, jež definuje umístění pro různé činnosti. Stěny kolem stolu jsou volně používány jako připínací pro poznámky, upomínky, prezentace projektů apod. Odtud se dveřmi dostaneme ke knihovně s dokumenty, publikacemi a modely. Vestavěná funkce současně funguje jako pozadí pro platformu, kde mohou zaměstnanci zrelaxovat, číst si, zdřímnout a vůbec odpočinout od svých každodenních úkolů

Prosklená fasáda podél místnosti lemuje úložný systém, který obsahuje konstrukční výkres minulých a současných projektů.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook