Designově vychytaný, barevný a útulný interér představili architekti z Tchaj-wanu

Odeslat
e-mailem
photo © hey! cheese

the family playground
house design studio
Lokalita: Město Kaohsiung, Tchaj-wan
Plocha: 122 m²
Dokončení: 2014
Typ: Interiéry

Designéři ze studia House Design dokončili rekonstrukci bytu v městě Kaohsiung, která se nedá označit jinak než jako zdařilá. Prostorné a útulné bydlení je připraveno k trvalému pobytu a nic nebrání v nastěhování investorů.

House Design Studio se snaží nově definovat úlohu a funkce tradiční tchajwanské kuchyně, kdy tuto místnost bere jako centrální shromažďovací prostor a ostatní místnosti jsou tomu uzpůsobeny a provozně navázány. Výsledný prostor tak působí živě, dovoluje shromažďování, stravování a vaření zároveň.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook