Na místě bývalé továrny v Brooklynu vznikl kompletně zrekonstruovaný loft

Odeslat
e-mailem
Photo © SABO project

Doehler
Sabo project
Lokalita: Brooklyn, New York
Plocha: 124 sqm (1,333 sqf)
Rok: 2014
Typ: Interiéry

Nový projekt architektonického studia SABO se nachází uvnitř bývalé tlakového licí továrny v New Yorku. Jde o kompletně zrekonstruovaný brooklynský loft, který byla původně postaven v roce 1913 a po roce 1980 došlo k jeho transformaci pro rezidenční bydlení. Byly zde zanechány betonové sloupy a odkryté stropy, aby došlo k obnovení původní struktury.

Interiér nově rekonstruovaného bytu je kompletně vybaven nábytkem a zařízením na míru, mezi něž se dají zařadit skříně, šatna, skleněné prvky či mezipatra. Sněhobílé panely kontrastují s pohledovým betonem a s na míru navrženou kolekcí dřevěných prvků táhnoucích se z kuchyně do ložnice. Integrované schody tvoří součást skříňové stěny.

Koupelna je navržena formou diamantového tvaru keramických dlaždic, které určují všechny rozměry v rámci bytu. Devět odstínou ve třech různých barvách se spojily a vytvořily odvážné grafické vzory a přechody, které se táhnou po celém prostoru.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook