Moderní rekonstrukce svépomocí, kde převládá sklo a ocel, proběhla v Belgii

Odeslat
e-mailem
nahled

BEBO Renovation – Folding Box
sculp[IT]architects
Lokalita: Dambruggestraat 120, 2060 Antwerpen, Belgie
Dodavatel: Realizace klientem (s výjimkou oken)
Dodavatel oken: CS Staalconstructies
Rok: 2013
Typ: Interiéry/Rodinné domy

V blízkosti De Coninckplein v Antverpách najdeme velký uzavřený blok, který se stal novým domovem místních investorů. Původní zástavba však představovala pro klienta zcela nevhodné řešení pro bydlení, které vidíme v mnoha dalších připojených budovách. Původní stav domu nesplňoval standardy pohodlného bydlení, protože se dlouhodobě vyvíjel v průběhu posledních 50 let.

Z tohoto důvodu byly prádelna, kuchyně, WC, veranda a další oblasti prodlouženy do zahrady, kterou architekti taktéž značně zkultivovali a vytvořili tak majitelům komfort jak v interiéru tak exteriéru. Samotný objekt byl navržen jako čistá, téměř nahá struktura.

Plnohodnotná a důkladně provedená rekonstrukce proběhla na všech patrech a optimalizuje celkový prostor, jenž nově představuje využití ve všech směrech, které investor požadoval při použití dostupných moderních stavebních prvků a konstrukcí.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook