Při rekonstrukci kancelářských prostor v Oslu byly použity průhledné skleněné podlahy

Odeslat
e-mailem
Photo © RRA

transparent glass floor
reiulf ramstad
Lokalita: Oslo, Norsko
Rok: 2014
Typ: Kanceláře/Interiéry

Uvnitř vily z 19. století ve městě Oslo v Norsku dokončilo architektonické studio Reiulf Ramstad rekonstrukci vlastního ateliéru.

Hlavním rysem návrhu je plocha skleněné podlahy, který poskytuje prostorové spojení mezi dvěma úrovněmi podlaží. Kromě toho průhlednost slouží jako připomínka historie budovy, kdy se odkrývají díky prosklení původní dřevěné prvky.

Zatímco studio bylo kompletně modernizováno, obnovení a zachování původních prvků je snahou, jak udržet a zachovat předchozí charakter místa.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook