Proměnu interiéru skladu v Sydney doplnila výrazná bílá forma uprostřed místnosti

Odeslat
e-mailem
Photo © Castle + Beatty

Home in Sydney
aj+c
Lokalita: Sydney, Austrálie
Rok: 2014
Typ: Interiéry

Architektonické studio aj + c nedávno dokončilo jedinečný interiér, který představil redesign velkého skladu v Sydney v Austrálii.

Renovace „vnitřního skladu“ interpretuje velkorysý prostor, kde se stala výrazným prvkem bílá ladná forma. Ta byla vyrobena z uhlíkových vláken a nachází se v jádru společenské části. Zdánlivě podporuje strop, zatímco obepíná původní dřevěné příhradové konstrukce.

V interiéru je použito zapuštěné LED osvětlení zdůrazňující organickou formu a v určitých místnostech kůží potaženou podlahu.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook