Po rekonstrukci bytu v Holandsku vznikl velmi vkusně zařízený prostor k bydlení

Odeslat
e-mailem
Photo © Mirko Merchiori

RE-USE
Global Architects
Lokalita: Holandsko
Rok: 2014
Typ: Interiéry

Rekonstrukce v jednom z horních pater holandské domu přinesla majitelům nově zařízený interiér přesně podle jejich představ. Byl to pro architekty náročný úkol, protože cílem bylo obnovit tradiční funkci pokojů efektivním a moderním způsobem, aniž by byl ohrožen celkový prostorový zážitek. Hlavní část bytu se skládá z velkého prostoru, který obsahuje obývací pokoj a jídelnu. Minimalistický styl podporují vestavěné skříně, které jsou centrálně umístěny podél obou stěn a poskytují celkovou výši požadovaného úložného prostoru, včetně skryté lednice, skladovacích prostor, pračku a knihovny. Denní světlo proniká z obou stran skrz celou hloubku interiéru.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook