V Hong Kongu si majitel zařídil interiér bytu tak, aby v něm mohl i pohodlně pracovat

Odeslat
e-mailem
Photo © Bean Buro

Boathouse Home Office
Bean Buro
Lokalita: Aberdeen, Hong Kong
Plocha: 1,200 sqft
Rok: 2013
Typ: Interiéry/Kanceláře

Byt se nachází uvnitř výškové obytné budovy v Hong Kongu, v těsné blízkosti Ap Lei Chau.

V reakci na rostoucí trend z práce z domova, navrhli archtekti Bean Buro byt s velkými panoramatickými okny s výhledem na moře a scenérii v Aberdeen jako vyváženou, klidnou a dynamickou domácí kancelář pro místní pár.

Koncept odstranil dvě stávající příčky a transformoval se z bytu se třemi ložnicemi v otevřený podkrovní byt. Otevření prostoru podopořilo panoramatický výhled z okna, jenž naživo člověka doslova omráčí.

Materiály byly použity jemné a osvěžující s klidnou modrou barvou zvolenou pro kontinuální zdi, aby odrážely moře, zatímco dřevěný povrch podlahy a truhlářských prácí přináší teplo do živého a pracovního prostoru.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook