Ve švýcarském bytě, kde spíte přímo za kuchyní, je minimalismus všudypřítomný

Odeslat
e-mailem
Photo © David Foessel

Geneva Flat
FREAKS freearchitects
Lokalita: Ženeva, Švýcarsko
Plocha: 35,0 m
Rok: 2014
Typ: Interiéry

Klient vlastnil byt v centru města Ženeva ve Švýcarsku o výměře 35 m². Za architekty ze studia FREAKS freearchitects přišel s tím, že chce provést rekonstrukci a proměnit byt v jeden velký otevřený obytný prostor. Koncept byl tedy velmi jasný a jednoduchý, definovat dva stejné pruhy po délce bytu, kdy je jedna polovina věnována prostoru společenskému prostoru, zatímco druhá polovina slouží pro všechna zařízení jako lůžko / kuchyň / WC / koupelna / šatna.

Všechny stěny, stropy, dveře byly natřeny na bílo, zatímco stávající dřevěná podlaha získala nádech tmavě modré pryskyřice. Oddělení mezi ložnicí a kuchyní, jakožto i koupelny jsou vyrobeny z průhledného skla a zachycují maximum přirozeného světla. Vše ze dřeva bylo realizováno v bílé barvě překližky. Zajímavostí v bytě jsou navržená svítidla a police, kdy se jedná téměř o umělecká díla doplňující minimalisticky zařízený interér.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook