Sochařská forma čínského kulturního centra vychází z místní zvlněné topografie

Odeslat
e-mailem
Photo © Aedas

LAND Experience Center
Aedas
Lokalita: Xi’an, Shaanxi, Čína
Rozsah: 2110,0 m2
Rok: 2014
Typ: Kulturní centrum/Interiéry

Nové kulturní centrum se nachází na křižovatce hlavních v Shaanxi v Číně. Je navržené studiem Aedas jde přímo o interaktivní výstavní centrum s prostorem pro ukázku vizí města Xi’an a jeho rozvojových strategií. Nyní je otevřeno pro veřejnost a může sloužit v případě potřeby i jako prodejní a marketingové centrum pro společenské události.

Projekt se skládá z výstavní haly, víceúčelové místnosti, správních úřadů a samostatného křídla. Jeho sochařská forma je odvozen od místního zvlněné topografie, která odráží dualitu a dynamiku města Xi’an.

Tento jedinečný pavilon je určen také pro opětovné adaptivní použití. Je postaven na speciálně zkonstruovaných ocelových základech, takže se v podstatě jedná o přemístitelnou budovu, která může být v budoucnu přesunuta na jiné místo.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook