Elegantní dřevěná přístavba rozšířila malý rodinný dům v Belgii o obývací pokoj

Odeslat
e-mailem
Photo © Filip Dujardin

V-shaped extension to Brussels bungalow
ADN Architectures
Lokalita: Brusel, Belgie
Rok: 2014
Typ: Rodinné domy/Přístavby/Interiéry

Belgické architektonické studio ADN Architectures představila dřevěné rozšíření domu v Bruselu se střechou ve tvaru V-linie, která invertuje špičaté štíty stávajícího objektu. Rozšíření poskytuje investorům další obývací pokoj, jenž jim v malém nízkopodlažním domě chyběl.

ADN Architectures navrhli jednopodlažní dřevěnou konstrukci, která přímo navazuje na sedlový cihlový bungalov. Zde dochází ke kontrastu se střechou ve tvaru V. To bylo vybráno i zdůvodu, aby se zabránilo stínění stávajících oken.

Úzké dřevěné fasádní lišty pokrývají celý zevnějšek. Vnitřní stěny a strop jsou obloženy umělými dřevěnými deskami.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook