Minimalistický rodinný dům s ateliérem leží na švýcarském svažitém pozemku

Odeslat
e-mailem
Photo © José Hevia

Atelier Albert Oehlen
Abalos + Sentkiewicz + Enguita&Lasso de la Vega
Lokalita: Bühlerstrasse, Teufen, Švýcarsko
Rok: 2009
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Rodinný dům ležící ve Švýcarsku nalezneme konkrétně ve svahu na místní Bühlerstrasse. Svažitý pozemek představuje téměř neustále zasněžené místo, které se již od počátku nabízelo, aby na něj byl osazen jednoduchý minimalistický objekt v bílé barvě.

Rodinný dům je zanořen do země na severní straně a směrem na jih je otevřen do krajiny. Bydlení v objektu nabízí otevřený prostor sloužící také jako výtvarné dílo. Suterén je určen pro skladování.

Velké okno spojuje studio s krajinou venku a dva světlíky poskytují stropní osvětlení.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook