Moderní bílý rodinný dům doplnil venkovské domy nedaleko Bostonu v USA

Odeslat
e-mailem
© LABhaus

Edge of Winter
LABhaus
Rok: 2013
Lokalita: Boston, USA
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Bílý moderní rodinný dům od LABhaus byl navržen jako víkendový objekt do venkovské oblasti nedaleko Bostonu v USA. Jedná se o rekonstrukci, kdy došlo k rozšíření původního domu, aby došlo k uspokojení aktuálních potřeb a požadavků jeho vlastníků. Objekt je dostatečně velký, aby pojal o víkendech a svátcích velkou rodinu a jejich přátele. Nabízí světlé a útulné prostředí pro život.

Tu a tam se lidé potřebují odpojit ze svého běžného a uspěchaného života ve městě. Chtějí volněji dýchat a naplnit osvěžit svůj život, doplnit energii a tvůrčí nápady. Nebo prostě jen v klidu relaxovat. K tomu byl přesně určen tento rodinný dům a dle slov majitelů splnil jejich očekávání.

Rodinný dům se může pochlubiut jednoduchým obdélníkovým tvarem. Skládá se ze dvou pokojů, pracovních prostor, koupelny a venkovního salonku. V zimním období si mohou obyvatelé vychutnat na otevřené terase horký čaj. Interiér je moderní směs neutrálních barev a materiálů a vytváří přirozený a dynamický životní prostor. Samozřejmostí je krb, který představuje nádherný doplněk a stal se hlavním lákadlem obytné místnosti.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook