Moderní rodinný dům ve Skotsku se s nerovným terénem vypořádal díky konzole

Odeslat
e-mailem
Photo © Andrew Lee

Beach House
Dualchas Architects
Lokalita: Morar, Skotsko
Plocha: 150 m2
Rok: 2014
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Konzolové řešení rodinného domu ve Skotsku napomohlo jeho umístění na nerovném pozemku. Architekti tímto způsobem navrhli „dům na pláži“, který je tak ve výsledku zajímavý nejen nejbližším okolím, ale právě i architektonicky čistým řešením.

Rodinný dům nabízí krásný výhled a jeho forma je charakterizována dvěma nad sebou umístěnými svazky. Struktura horní úrovně se rozšiřuje do prostoru nad spodní, čímž vytváří ještě větší propojení se vzdálenou scenerií.

Hlavní oblasti domu jsou umístěny v prvním patře. V přízemí jsou ložnice, což dodává obyvatelům soukromí.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook