Neviditelnou přístavbu na zahradě londýnského rodinného domu byste téměř přehlédli

Odeslat
e-mailem
Photo © James Morris

„invisible“ extension into the garden of a London house
Gianni Botsford Architects
Statik: TALL Engineers Services
Dodavatel: Verona Construction
Osvětlení: Modular, Davide Groppi
Zasklení: Cantifix
Typ: Přístavby/Interiéry

Gianni Botsford Architects přidali velmi jemné – až neviditelné – rozšíření v podobě skleněné přístavby ke stávajícímu londýnskému rodinnému domu. Přístavba je částečně ponořena v zahradě a má průhledné stěny, které ji pomáhají maskovat před okolím.

Projekt s názvem Bílá na bílé je malé rozšíření londýnského domu, který tvoří zázemí pro pětičlennou rodinu. K domu tak byla přiřazena ještě knihovna a studovna, jenž vyčnívají do zadní zahrady.

Při pohledu z opačné strany zahrady lze transparentní struktura jen obtížně rozeznat oproti bílé fasádě původní stavby.

Rozšíření je konstruováno z téměř bezrámové konstrukce, která tvoří ultra-čisté linky skleněné přístavby.

Lavice tvoří v interiéru sezení kolem stolu, ten se nachází na středu 2,3 x 2,7 metru prostoru. Většina zařízení přístavby je pod úrovní okolní zahrady.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook