Přístavba rodinného domu na Novém Zélandu rozšířila objekt o kuchyni s jídelnou

Odeslat
e-mailem
Photo © Peter Bennetts

M House
Make Architects
Místo: Northcote, Auckland, Nový Zéland
Rok: 2013
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Poměrně malá přístavba rodinného domu na Novém Zélandu vznikla jako doplnění původního objektu a přispěla tak pozitivně ke způsobu, jakým rodina žije.

Na místě jižní orientace v Northcote bylo klíčovou hnací silou projektu přivedení světla do nových obytných prostor. Nová přístaba měla být tak malá, aby zachovala i prostor dvorku. Dvojitá střecha kopíruje podobu stávajícího domu a je profilována na své zadní straně.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook