Proměna staré dřevěné stodoly v prosvětlený obytný prostor proběhla na Slovinsku

Odeslat
e-mailem
Photo © Tomaz Gregoric

Alpine Barn Apartment
OFIS architects
Lokalita: Obec Bohinj, Slovinsko
Plocha: 120.0 sqm
Rok: 2015
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Slovinské architektonické studio Ofis architekti nedávno dokončilo přeměnu tradiční stodoly do prostorné a prosvětlené podkrovní rezidence.

Objekt se nachází na slovinském venkově v obci Bohinj. Využívá stávající exteriér jako obal, který byl zachován a samotná proměna se odehrává uvnitř.

Vnitřní prostory jsou složené většinou ze dřeva. Dispozičně se stodola skládá ze dvou úrovní, které zde již byly dříve. Přízemí se používalo jako společenský prostor, horní úroveň pro sušení a skladování zemědělské techniky či sena.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook