Rodinný dům v Německu nabízí krásné řešení, jak se vypořádat s pozemkem ve svahu

Odeslat
e-mailem
Photo © gian salis architekt

WOHNHAUS AM HANG
gian salis
Lokalita: Grenzach-Wyhlen, Německo
Rok: 2013
Typ: Rodinné domy/Interiéry

Na nejjižnějším cípu Německa navrhl architekt Gian Salis dvoupodlažní dům ve svahu, který je doslova obklopen přírodou a divokou zvěří. Směrem k nedalekému Švýcarskému městu Basilej jde o cenově dostupný domov, po kterém klient dlouhodobě toužil.

Rodinný dům poskytuje rozsáhlé externí vyhlídky, ale zároveň v něm nalezneme mnoho vnitřních prostor, mezi kterými nechybí garáž a dílna umístěné na úrovni suterénu. Ložnice jsou výše orientována k nejbližšímu údolí. Prostorné bydlení pro společenské záležitosti se nachází na nejvyšším patře a nabízí přilehlou terasu s výhledem.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook