Rozšíření rekreačního domu v Nizozemí přineslo majitelům nádherný výhled do přírody

Odeslat
e-mailem
Photo © Jeroen Musch

Transformatie Boshuis
bloot architecture
Lokalita: Hengelo, Nizozemí
Rok: 2015
Typ: Rodinné domy/Interiéry

V lesích v rekreační části Hengelo v Nizozemí se nachází kuriózní rekreační dům z roku 1950. Jeho tvar je neobvyklý a na rozdíl od klasických chat v okolí rozhodně zaujme.

Na vrcholu struktury rekreačního domu je kompaktní, řekněme až sochařsky ztvárněné rozšíření střechy, kde nalezneme perfektní výhled do okolní stromy.

Holandská firma Bloot architekture, která toto rozšíření rekreačního domu vymyslela, tak zvětšila stávající bydliště o dvě ložnice, místnost pro skladování a externí přístup na střechu.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook