V severním Portugalsku došlo k rekonstrukci a rozšíření venkovského statku

Odeslat
e-mailem
Photo © José Campos

RM House
Fernando Coelho
Lokalita: Felgueiras, Portugalsko
Rozsah: 540.0 sqm
Rok: 2013
Typ: Rodinné domy/Interiéry

V severním Portugalsku navrhlo místní studio FCC arquitectura projekt rekonstrukce a rozšíření venkovského kamenného statku. Protože byla původní struktura v havarijním stavu, rozhodl konstrukční tým zničit jeho chátrající interiér a použít pouze zbývající skelet pro jednotku nového bytu. V zadní části s dvoupatrovým objektem se nachází dalších 200m2 užitné plochy domu, která je také obytná a představuje úžasný výhled na zvlněný terén místního regionu.

Garáž, prádelna a úložné prostory se nacházejí na úrovni terénu. Objekt je doplněn o vnitřní schodiště pro obyvatele a hosty v patře. Horní podlaží je rozděleno do dvou částí, s kuchyňkou a jídelnou na jižním okraji pozemku. Ty jsou odděleny od spacích místností. Primární obytná plocha je obsažena ve velké místnosti s výhledem na vyvýšenou zahradu v zadní části pozemku. Ten poskytuje otevřený prostor pro rekreaci v exteriéru.

Zanechat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook